Welcome

Hebt u vragen in verband met het professionele plaatsing van verwarming, ventilatie en sanitair, op deze website zal u zeker viden wat u zoekt.

Niet gevonden, neem zeker contact op met ons

Card image cap

Verwarming

Met Jorik heeft u de specialist vloerverwarming gevonden. Door ons eigen uniek plaatsingssysteem slagen wij erin op een minimum van tijd uw woning te voorzien van vloerverwarming.

Meer over Verwarming
Card image cap

Sanitair

Voor elke sanitaire installatie kunt U bij ons terecht. Van kraanwerk, inloopdouches, volledige badkamers, tot totaalprojecten. Ons team staat klaar om uw dromen waar te maken.

Meer over Sanitair
Card image cap

Ventilatie voor uw woning

Wij bieden optimale luchtkwaliteit met minimaal warmteverlies door een goede ventilatie voor uw woning. De vochtigheidsgraad wordt op peil gehouden, afvoer van vervuilde lucht uit keuken/badkamer.

Meer over Ventilatie voor uw woning
wat we doen

Professionele plaatsing van verwarming, ventilatie en sanitair

Kwaliteit en klantentevredenheid is het streefdoel van de firma Jorik. Met ons team van 5 opgeleide installateurs garanderen wij een persoonlijke service en advies op uw maat.
Jorik in Zwijnaarde plaatst onder andere verwarming en vloerverwarming.

Wij kiezen ervoor enkel met kwaliteitsmerken en -producten te werken en trekken zo bewust de kaart van lange termijnvisie voor onze installaties. Wat u als klant een aanzienlijke besparing geeft.

Nieuwe installatie

Jorik warmtespecialist is uw partner voor het installeren van verwarming, sanitair en ventilatie. Zowel nieuwbouw, renovatie als projectbouw hebben geen geheimen voor ons. Onze studiedienst zal steeds met u de meest ideale én rendabele installatie ontwerpen om u het beste comfort te bieden.

Herstellingen

Jorik warmtespecialist onderscheidt zich van de klassieke installatiebedrijven door zijn eigen hersteldienst. Wij doen geen beroep op de technische dienst van het ketelmerk maar helpen u persoonlijk. Dit is sneller en geeft u als klant een zekerheid.

Onderhoud

Jorik Warmtespecialist heeft een eigen onderhoudsdienst. Gekwalificeerd personeel met erkeningsnummers van Cerga, gas, mazout en Rescert geven u als klant de zekerheid van een professionele dienstverlening. 

C afzuigsysteem

C+ automatisch afzuigsysteem

D afzuig & toevoer

Recente realisaties

Nieuwe pompen

Noodreparatie van nieuwe pompen op een bestaand systeem

hybride ketel

Dat maakt zo’n systeem tegelijk voordelig en milieuvriendelijk.

aansluiting gas

een nieuwe condensatieketel op aardgas installeren is doorgaans minder duur dan een nieuwe stookolieketel. Het rendement ervan ligt ook hoger.

Toevoegen warmteboiler

Een zonneboiler kan 40 tot 60% van de behoefte aan sanitair warm water van een gezin dekken. Verdwijnt de zon achter de wolken of de horizon, dan neemt je aardgasketel de taak van de zonneboiler over. Let op: een zonneboiler verwarmt alleen water, niet je woning!

Vernieuwen van een badkamer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur sollicitudin mattis viverra. Nulla facilisi. Morbi luctus vitae velit non placerat. Nullam efficitur fringilla sapien ac mattis. Integer in faucibus ligula. Maecenas at massa ac justo laoreet convallis. Fusce vulputate a neque facilisis blandit. Nulla nec bibendum mauris, in placerat massa. Aliquam a ante eu lorem vehicula porttitor eget a sapien. Maecenas ac laoreet nulla. Morbi rutrum leo id nulla consectetur, in molestie tortor ultrices.